GRİM SOUL DARK FANTASY SURVİVAL V2.9.5 MOD APK – MEGA HİLELİ

Grim Soul Dark Fantasy Survival v2.9.5 EŞYA HİLELİ APK, açık dünya, hayatta kalma ve macera türündeki oyunları seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını KEFIR firmasının üstlendiği Android platformunun bilindik oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter bulunduğunuz kaos ortamında yaratıklara karşı mücadele etmek ve kendi yaşam alanınızı kurmaktır. Grim Soul Dark Fantasy Survival içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani bedava craft hileli, split hileli, tüm eşyaların kilidi açık hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, istediğiniz eşyaları kolayca üretip düşmanlarınıza karşı daima üstün olabilirsiniz. Keşfedilmeyi bekleyen bölgeler, detaylı craft sistemi, zorlu görevler ve dahası sizleri bekliyor. Grim Soul Dark Fantasy Survival v2.9.5 sürümünde yeni düşmanlar, görevler ve etkinlikler sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Grim Soul Dark Fantasy Survival Play Store’da 430.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Bilgilendirme : daha öncede hileli olarak oynuyorsanız ve kaldığınız yerden devam etmek istiyorsanız, eski hileli oyunu silmeden yeni sürüm hileli apk dosyasını kurun.

UYARI : oyun içinde craft ettiğiniz eşyalar üzerinizde görünmezse, eski eşyanızı giyin ve görünmeyen ürünü ekipmanı silin yoksa oyununuz bozulur. Baştan başlamak zorunda kalırsınız.

Grim Soul Dark Fantasy Survival v2.9.5 MOD APK İNDİR – 143MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın