android uygulamalar

SPOTİFY V8.5.68.904 MOD APK – SINIRSIZ MÜZİK DİNLE

Spotify v8.5.68.904 FULL APK, siteden aldığım istekler üzerine güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını Spotify Ltd. firmasının üstlendiği mobil platformun en popüler uygulamalarından birisidir. Kullanım alanı olarak Android cihazınızda müzik dinlemek istiyorsanız daima telefonunuzda bulundurmanız gerektiğini düşündüğüm uygulamalardan birisidir. Spotify Music içinde yaşanan genel sıkıntılar ve kısıtlamalardan dolayı MOD APK yani sınırsız müzik dinleme hileli olarak sunuyorum bu sayede istediğiniz gibi arama yapma, şarkılar arasında istediğiniz gibi geçiş yapma, reklamsız müzik, sınırsız karıştırma, extreme audio, tekrar özelliği açık gibi birçok özellikten yararlanabilirsiniz. Spotify – Müzik ve Podcast’ler v8.5.68.904 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Binlerce sanatçıya ait milyonlarca müzik parmaklarınızın ucunda olacaktır. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur, kullanımı kolaydır. Spotify Play Store’da 20.000.000’den fazla indirilmiştir.

UYGULAMAMIZDAN GÖRÜNTÜLER

BİLGİLENDİRME : konu güncelleme tarihi, 26 temmuz pazar, aynı konu üzerinden düzenli olarak güncelleme yapılacaktır.

Spotify Music v8.5.68.904 MOD APK İNDİR – 32MB

Hesap açma sorunu yaşayanlar için eski sürüm apk dosyasına ait link aşağıdadır.

Spotify Music v8.5.29.828 MOD APK İNDİR – 32MB

POWERDİRECTOR VİDEO EDİTOR V4.2.0 PRO APK – FULL SÜRÜM

PowerDirector Video Editor v4.2.0 FULL APK, siteden aldığım istekler üzerine düzenli olarak güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum Android platformunun en kapsamlı video düzenleme uygulamalarından birisidir. Yapımcılığını CyberLink firması üstlenmiştir. Kullanımı açısından cihazınızda bulunan tüm videolara hakim olabilir, istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. PowerDirector Video Editor App ile 2 farklı videoyu birleştirebilir, arka plana sesler koyabilir, istediğiniz gibi kesip-biçebilirsiniz. PowerDirector Video Editor her ne kadar ücretsiz olarak sunulsa da uygulama içindeki birçok özellik kullanıma kapalıydı bu yüzden PRO APK yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum bu sayede hiçbir kısıtlamaya bağlı kalmadan uygulamayı kullanabilirsiniz. Youtube ekleyeceğiniz videoları bilene bir seviyeye kadar düzenleyebilirsiniz. PowerDirector Video Editor v4.2.0 sürümünde yeni eklentiler eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. PowerDirector Video Editor App Play Store’da 290.000’den fazla indirilmiştir.

UYGULAMANIZDAN GÖRÜNTÜLER

PowerDirector Video Editor v4.2.0 PRO APK İNDİR – 47MB

PUFFİN BROWSER PRO V6.0.9.15863 FULL APK – TAM SÜRÜM

Puffin Browser Pro v6.0.9.15863 FULL APK, siteden aldığım istekler üzerine güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını CloudMosa Inc. firmasının üstlendiği gelişmiş bir web tarayıcıdır. Kullanım alanı olarak daha çok tarayıcı oyunlarını seven hocalarımın kesinlikle denemeleri gerektiğini düşünüyorum. Tarayıcı üzerinde açtığınız flash oyun üzerine ekleyebileceğiniz yönlendirme butonları ile telefonunuz üzerinden internet sitelerindeki oyunları oynayabilir, veri tasarrufu sağlayabilir, tüm videoları rahatlıkla izleyebilirsiniz, eski cihazlarda bilene video oynatabilme özelliği vardır. Puffin Browser içinde bulunan kısıtlamalardan dolayı PRO SÜRÜM yani FULL APK olarak sunuyorum bu sayede uygulamadan tam verim alabilir, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolaydır, TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Puffin Browser Pro Play Store’da 14.99TL’dir.

UYGULAMAMIZDAN GÖRÜNTÜLER

Puffin Browser Pro v6.0.9.15863 FULL APK İNDİR – 15MB

WEATHERPRO V4.8.4 FULL APK – TAM SÜRÜM

WeatherPro v4.8.4 FULL APK, gelişmiş bir hava durumu analiz uygulaması arıyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını MeteoGroup firmasının üstlendiği Android platformunun mükemmel bir uygulamalarından birisidir. WeatherPro ile bulunduğunuz şehrin, ilçenin, köyün veya başka bir bölgenin hava durumunu izleyebilir, detaylı analizlere ulaşabilirsiniz. Uygulama TÜRKÇE dil desteği mevcuttur kullanımı oldukça kolaydır menüler arasında rahatça gezebilirsiniz. Ayrıca bazı bölgelerin görüntülerini can olarak izleyebilirsiniz. Ana ekranınıza ekleyeceğiniz widget yani araçlar ile her an takipte kalabilirsiniz. WeatherPro içinde bulunan kısıtlamalardan dolayı rahat bir kullanım sağlanamıyordu bu yüzden FULL APK yani TAM SÜRÜM sürüm olarak sunuyorum hiçbir engele takılmadan uygulamayı kullanabilirsiniz. WeatherPro Play Store’da 9.89TL’dir, 50.000’den fazla indirilmiştir.

UYGULAMAMIZDAN GÖRÜNTÜLER

WeatherPro v4.8.4 FULL APK İNDİR – 11MB

VİVAVİDEO VİDEO DÜZENLEME HD V5.7.0 PRO APK – FULL SÜRÜM

VivaVideo Video Düzenleme HD v5.7.0 FULL APK, siteden aldığım istekler üzerine güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını QuVideo Inc. firmasının üstlendiği Android platformunun popüler video düzenleme uygulamalarından birisidir. Gerek kullanım alanı, gerekse de yapabildiği işler nedeniyle az çok video işi olan herkesin işine yarayacak mükemmel bir uygulamadır. VivaVideo Video Düzenleme ile videolarınızı kesebilir, sesleri tamamen düzenleyebilir, fotoğraflı slayt gösterileri oluşturabilir, yeni efektler ile farklı bir hava katabilir ve dahasını yapabilirsiniz. VivaVideo: Video Düzenleme uygulaması içinde kısıtlamalar olduğu için FULL APK yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum bu sayede uygulamanın tüm işlevlerinden yararlanabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolaydır, TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. VivaVideo Video Düzenleme Play Store’da 11.99TL’dir.

UYGULAMAMIZDAN GÖRÜNTÜLER

VivaVideo Video Düzenleme HD v5.7.0 PRO APK İNDİR – 36MB

SD MAİD PRO V4.7.5 APK – SİSTEM TEMİZLEME ARACI

SD Maid Pro v4.7.5 FULL APK, cihazınızda bulunan dosya ve uygulamalara hükmetmek istiyorsanız cihazınızda bulunması gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Darken lakaplı bir geliştiricinin üstlendiği Android platformunun ünlü uygulamalarından birisidir. SD Maid uygulaması ile cihazınızda bulunan tüm dosyaları, uygulamaları tarayabilir, gereksiz olanları belirleyip tek bir dokunuşla silebilirsiniz. Adının SD ile başladığına bakmayın, cihaz hafızı üzerinde de aynı şekilde tarama ve düzenleme yapabilir. SD Maid kullanıcısına her ne kadar ücretsiz olarak sunulsa da uygulama içindeki bazı özellikler kullanıma kapalıydı bu yüzden FULL APK yani PRO SÜRÜM olarak sunuyorum bu sayede uygulamayı rahatça kullanabilir, tüm yeteneklerinden yararlanabilirsiniz. SD Maid Pro v4.7.5 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Kullanımı oldukça kolaydır, TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. SD Maid Pro Play Store’da 8.30TL’dir.

UYGULAMAMIZDAN GÖRÜNTÜLER

SD Maid Pro v4.7.5 APK İNDİR – 6MB

FİLMORAGO VİDEO DÜZENLEYİCİ V3.1.0 FULL APK – TAM SÜRÜM

FilmoraGo Video Düzenleyici v3.1.0 FULL APK, video düzenleme işlerine ilginiz varsa cihazınızda bulunması gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Wondershare Software stüdyosunun üstlendiği başarılı bir uygulamadır. FilmoraGo ile videolarınızı kesebilir, birleştirebilir, farklı efektler uygulayıp, tonlama ayarlarını yapabilir, müzikler ekleyebilir ve dahasını sağlayabilirsiniz. FilmoraGo Video Düzenleyici içinde bulunan kısıtlamalardan dolayı FULL APK yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum bu sayede uygulama içindeki tüm özelliklere rahatlıkla kullanabilir, hiçbir kısıtlamaya takılmadan özel içeriklerden yararlanabilirsiniz. Videolarınızı seçin, işlem yapılacak bölümü seçip, uygulama içindeki özellikleri kullanmaya başlayın. FilmoraGo Video Düzenleyici v3.1.0 sürümünde yeni ürünler eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Kullanımı oldukça kolaydır, TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. FilmoraGo – Free Video Editor Play Store’da 130.000’den fazla indirilmiştir.

UYGULAMAMIZDAN GÖRÜNTÜLER

FilmoraGo Video Düzenleyici v3.1.0 FULL APK İNDİR – 35MB

HANDY PHOTO V2.3.5 FULL APK – TAM SÜRÜM

Handy Photo v2.3.5 FULL APK, çektiğiniz fotoğraflarda köklü değişiklikler yapmak istiyorsanız cihazınızda bulunması gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını ADVA Soft stüdyosunun üstlendiği mükemmel bir uygulamadır. Handy Photo kullanım alanı olarak cihazınızda bulunan görüntülere rahatlıkla hakim olabileceğiniz bir uygulamadır. Fotoğraflar üzerinde olmasını istemediğiniz kişileri, eşyaları ve dahasını kaldırabilir, renk tonlamalarını ayarlayabilir, biraz daha fazla uğraşarak cisimleri-kişileri klonlama yapabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolaydır, uygulama içinde eğitici videolar mevcuttur. Düzenleme yapmak istediğiniz resmi ister galerinden seçin isterseniz direk kamera üzerinden görüntü alın, gerisini uygulamaya bırakın o sizi yönlendirecektir. Handy Photo kısacası keyifli bir rötuş-düzenleme aracıdır. Handy Photo Play Store’da 8.99TL’dir.

UYGULAMAMIZDAN GÖRÜNTÜLER

Handy Photo v2.3.5 FULL APK İNDİR – 50MB

RECOLOR COLORİNG BOOK V2.5.6 FULL APK – TAM SÜRÜM

Recolor Coloring Book v2.5.6 FULL APK, boyama yapmayı seviyorsanız ve birazda stresten uzaklaşmak istiyorsanız ccihazınızda bulunması gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Sumoing firmasının üstlendiği başarılı bir uygulamadır. Görsellerden de anlaşılacağı üzere size sunulan farklı çizimleri boyayarak kendi renklerinizi vermektir. Recolor Coloring Book içinde bulunan kısıtlamalardan dolayı FULL APK yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum bu sayede hiçbir kısıtlamaya takılmadan uygulamayı kullanabilir, dilediğiniz resimleri seçip istediğiniz gibi boyayabilirsiniz. İnsanlar, hayvanlar, Mandala, Ornate türünden boyamalar sizleri bekliyor. Sürekli güncellenen arşivi, farklı efektler, boyama işlerinizi paylaşma özelliği ve dahası sizleri bekliyor. Recolor Coloring Book v2.5.6 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Recolor Coloring Book Play Store’da 12.000’den fazla indirilmiştir.

UYGULAMAMIZDAN GÖRÜNTÜLER

Recolor Coloring Book v2.5.6 FULL APK İNDİR – 60MB

ORG 2018 V2018.1.1.0 MOD APK – KİLİTLER AÇIK

ORG 2018 v2018.1.1.0 FULL APK, org ve müziğe ilginiz varsa kesinlikle Android cihazınızda bulunması gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Sofeh Sunrise stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler uygulamalarından birisidir. Adından da anlaşılacağı üzere amacınız org sistemi ile sesler oluşturarak bir nevi düğün havasında güzel müzikler yapmaktır. ORG 2018 içinde yaşanan kısıtlamalardan dolayı MOD APK yani tüm kilitler açık şekilde sunuyorum bu sayede uygulamanın tüm özelliklerinden yararlanabilir, Kaliteli sesleri kullanıp iyi işlere imza atabilirsiniz. Zaten bu tip işlere ilgilisi olan hocalarım yapımcıya ait daha eski sanal org uygulamalarını kullanmışlardır. Kullanımı biraz zor olsa da temel şeyleri anından kavrayabilirsiniz. Farklı bölgelere ait (Arapça, Farsça gibi) ses kitleri, 1000’den fazla ses-stil, 10 parmak çalma sistemi ve dahası sizleri bekliyor. ORG 2018 Play Store’da 82.000’den fazla indirilmiştir.

UYGULAMAMIZDAN GÖRÜNTÜLER

ORG 2018 v2018.1.1.0 MOD APK İNDİR – 40MB

PİCSART PHOTO STUDİO V9.15.1 FULL APK – GELİŞMİŞ FOTOĞRAF STÜDYOSU

PicsArt Photo Studio v9.15.1 FULL APK, Android platformunun popüler görüntü düzenleme uygulamalarından birisidir, yapımcılığını PicsArt stüdyosu üstlenmiştir. PicsArt uygulaması ile cihazınızda bulunan resimleri düzenleyebilir, kesip-birleştirebilir, farklı efektler vererek göz kamaştırıcı hale getirebilir, kolaj yapabilir, arkadaşlarınızla paylaşıma uygun hale getirip farkınızı ortaya koyabilirsiniz. PicsArt Photo Studio kullanıcısına her kadar ücretsiz olarak sunulsa da uygulama içindeki birçok özellik kullanıma kapalıydı bu yüzden FULL APK yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum uygulamanın tüm özelliklerini hiçbir kısıtlamaya bağlı kalmadan kullanabilirsiniz. Telefonunuzdaki görüntülere hakim olmak istiyorsanız kesinlikle mobil cihazlarınızda olması gereken uygulamalardan birisidir. Kullanımı oldukça kolaydır, TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. PicsArt – Fotoğraf Stüdyosu Play Store’da 6.150.000’den fazla indirilmiştir.

UYGULAMAMIZDAN GÖRÜNTÜLER

PicsArt v9.15.1 FULL APK İNDİR – 42MB

AKİNATOR VIP V8.1.2 FULL APK – TAM SÜRÜM

Akinator VIP v8.1.2 FULL APK, zaman geçirmek için oyunlar arıyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Elokence stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız karşınızdaki karakterin sorularına doğru yanıtlar vererek aklınızdaki kişiyi bulmasını sağlamaktır. Akinator içinde yaşanan kısıtlamalardan dolayı MOD APK yan VİP SÜRÜM olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz. Futbolcular, oyuncular, Youtuberlar ve dahası sizleri bekliyor. Akinator VIP v8.1.2 sürümünde onlarca hata için düzenleme yapılmıştır. Tahmin etmesini istediğiniz kişi hakkında vereceğiniz detaylar sizi doğru veya yanlış isimlere götürebilir. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. Akinator VIP Play Store’da 27.99TL’dir, 40.000’den fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Akinator VIP v8.1.2 FULL APK İNDİR – 40MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

DRAW CARTOONS 2 PRO V2.21 FULL APK – TAM SÜRÜM

Draw Cartoons 2 PRO v2.21 FULL APK, animasyon, simülasyon ve tasarım oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Drawing Cartoons Ltd stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakterler, hayvanlar ve diğer cisimler ile önünüzdeki boşlukta çizgi filminizi canlandırmaktır. Draw Cartoons 2 içinde bulunan kısıtlamalardan dolayı FULL APK yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum bu sayede uygulamayı rahatça kullanabilirsiniz. Farklı arka planlar, kullanabileceğiniz onlarca karakter, gelişmiş editör ve dahası sizleri bekliyor. Draw Cartoons 2 PRO v2.21 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kullanımı oldukça kolaydır. Draw Cartoons 2 FULL Plaay Store’da 23.99TL’dir 5.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Draw Cartoons 2 PRO v2.21 APK İNDİR – 71MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

KİNEMASTER VİDEO DÜZENLEYİCİ V4.2.0.9810.GP FULL APK – TAM SÜRÜM

KineMaster PRO Video Düzenleyici v4.2.0.9810.GP FULL APK, siteden aldığım istekler üzerine güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını NexStreaming Corp. firmasının üstlendiği gelişmiş video düzenleme uygulamalarından birisidir. Kullanımı alanı olarak cihazınızda bulunan videoları kesip-birleştirebileceğiniz, farklı efektler ile ilgi çekici hale dönüştürebileceğiniz mükemmel bir uygulamadır. KineMaster – Video Düzenleyici kullanıcısına her ne kadar ücretsiz olarak sunulsa da uygulama içinde kısıtlamalar mevcuttu bu yüzden FULL APK yani PRO SÜRÜM olarak sunuyorum yani uygulamanın tüm özelliklerine hakim olabilir, premium paketleri istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolaydır, TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. KineMaster Video Düzenleyici v4.2.0.9810.GP cihazlar için performans artırımı ve hata düzenlemeleri yapılmıştır. KineMaster – Video Düzenleyici Play Store’da 575.000’den fazla indirilmiştir.

UYGULAMAMIZDAN GÖRÜNTÜLER

KineMaster Pro Video Düzenleyici v4.2.0.9810.GP FULL APK İNDİR – 30MB

CAMERA360 V8.9.1 FULL APK – TAM SÜRÜM

Camera360 v8.9.1 FULL APK, mobil cihaz ile fotoğraf çekmeyi seviyorsanız cihazınızda bulunması gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını PinGuo Inc. stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler kamera uygulamalarından birisidir. Camera360 telefonunuzda bulunan hazır görüntüleri veya kamera çıktısı üzerine çeşitli efektler, filtreler uygulamanızı sağlar. Camera360 içinde yaşanan kısıtlamalardan dolayı FULL APK yani tam sürüm olarak sunuyorum bu sayede uygulama içindeki tüm efektleri, filtreleri kullanabilir fotoğraflarınızı rahatlıkla özelleştirebilirsiniz. Çeşitli çıkartmalar, renkli dokular, kırpma-bulanıklaştırma-döndürme gibi özellikler ve dahası sizleri bekliyor. Camera360 v8.9.1 sürümünde hata düzenlemeleri ve yeni özellikler eklenmiştir. Kullanımı oldukça kolaydır. Camera360 Play Store’da 4.725.000’den fazla indirilmiştir.

UYGULAMAMIZDAN GÖRÜNTÜLER

Camera360 v8.9.1 FULL APK İNDİR – 58MB

Z KAMERA V3.08 MOD APK – FULL SÜRÜM (PREMİUM)

Z Kamera v3.08 FULL APK, kamera uygulamalarına ilginiz varsa cihazınızda bulunması gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını GOMO stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler uygulamalarından birisidir. Kullanım alanı olarak cihazınızda bulunan görsellere çeşitli efektler vermenizi sağlayan işlevsel bir uygulamadır. Sürekli genişleyen filtre arşivi ile görüntülerinizi güzelleştirebilir, kolaj yaparak farklı izlenimler elde edebilirsiniz. Z Kamera normal şartlarda kullanıcısına ücretsiz olarak sunulsa da uygulama içindeki bir çok filtre ve özellik kullanıma kapalıydı bu yüzden MOD APK yani premium (vip) sürüm olarak sunuyorum bu sayede fotoğraflarınıza dilediğiniz gibi filtreler uygulayabilir, kesebilir, birleştirebilir, kolajlar yapabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolaydır, TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Z Camera Play Store’da 960.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Z Kamera v3.08 MOD APK İNDİR – 26MB

AZ SCREEN RECORDER NO ROOT V4.8.8 FULL APK – TAM SÜRÜM

AZ Screen Recorder No Root v4.8.8 FULL APK, ekran görüntüsünü video şeklinde kaydetmenize olanak sağlayan yapımcılığını Hecorat firmasının üstlendiği Android platformunun ünlü uygulamalarından birisidir. Kullanım amacı olarak cihazınıza kurup-açtıktan sonra sizden aldığı yönlendirmeler doğrultusun ekran kaydı yapmak ve paylaşımı hazırlamaktır. AZ Screen Recorder No Root kullanıcısına ücretsiz olarak sunulsa da uygulama içindeki birçok özellik kullanıma kapalıydı bu yüzden FULL APK yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum bu sayede uygulamayı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur, bu sayede menüler içinde zorlanmadan gezebilir, gerekli ayarları yapabilirsiniz. AZ Screen Recorder No Root v4.8.8 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. AZ Screen Recorder No Root Play Store’da 565.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

AZ Screen Recorder No Root v4.8.8 FULL APK İNDİR – 16MB

PHOTO EDİTOR BY AVİARY V4.0.3 FULL APK – FOTOĞRAF DÜZENLEYİCİ

photo-editor-by-aviary-v4-0-3-full-apk-fotograf-editoru

Photo Editor by Aviary v4.0.3 FULL APK, uzun zamandır uygulama paylaşımı yapamıyordum bugün vakit bulmuşken tüm android cihaz kullanıcılarının işine yarayacağını düşündüğüm oldukça başarılı bir fotoğraf editörünü sunmak istiyorum. Yapımcılığını mobil platformda efektlerle uğraşan bir stüdyo olan Aviary, Inc üstlenmiştir. Normal şartlarda Play Store’da ücretsiz olarak kullanıma sunulsa da bazı efekt ve özellikleri kullanıma kapalıydı bunun önüne geçebilmek için FULL APK yani tam sürüm olarak sunmak istiyorum bu sayede tüm efekt, çıkartma, çerçeve ve benzeri tüm ögeleri dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Fotoğraflarınız üzerinde renk dengesi, parlaklık, kırpma-döndürme, bulanıklık, metin ekleme gibi işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Photo Editor by Aviary Play Store’da 1.300.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

photo-editor-by-aviary-v4-0-3-full-apk-fotograf-editoru-1
photo-editor-by-aviary-v4-0-3-full-apk-fotograf-editoru-2
photo-editor-by-aviary-v4-0-3-full-apk-fotograf-editoru-3

Photo Editor by Aviary v4.0.3 FULL APK İNDİR – 10MB

DR.WEB V.9 ANTİ-VİRUS PRO V9.01.3 FULL LİSANS APK

dr-web-v-9-anti-virus-pro-v9-01-3-full-lisans-apk

Dr.WEB v.9 Anti-virus PRO v9.01.3 APK, bilgisayar teknolojisi yaygınlaşmaya başladığından bu yana hayatımızda daima var olan ve olmaya da devam edeceğine inandığım virüsler başta mobil olmak üzere artık her platformda boy göstermeye başladı bunu fark eden yapımcı firmalar çareyi mobil cihazlar içinde antivirüsler geliştirerek bulmaya yöneldiler bugünün ilk konusu hepinizin yakından tanıdığı gelişmiş antivirüs programı Dr.WEB’in android cihazlar için geliştirmiş olduğu Dr.WEB v.9 Anti-virus PRO’dur üstelik hiç bir kısıtlamaya maruz kalmamanız için FULL LİSANS sürüm olarak sunuyorum bu sayede uygulamayı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Dr.WEB’in başlıca özelliklerine gelecek olursak telefonda tam koruma sağlamak amacıyla daimi olarak çalışır, farklı tarama seçenekleri ile güvenliğinizi sağlar, arama ve mesaj engelleme özelliği sayesinde sizleri rahatsız eden numaraları kolaylıkla durdurabilir, gelişmiş ağ kontrolü yaparak hem sınırlama yani kota getirebilir hemde ağ üzerinden gelecek tehlikeleri önler, SD kartınızda bulunan bilgisayar virüsleri de dahil olmak üzere pek çok zararlıyı temizleyebilir, telefonla tam etkileşimli çalıştığı için tehditlere fırsat vermez, üstelik TÜRKÇE dil desteği ile kolay kullanım sağlar. Dr.WEB v.9 Anti-virus PRO Play Store’da 165.67TL’dir. Ayrıca şuan kullandığım antivirüs uygulamasıdır.

UYGULAMAMIZDAN GÖRÜNTÜLER

dr-web-v-9-anti-virus-pro-v9-01-3-full-lisans-apk-1
dr-web-v-9-anti-virus-pro-v9-01-3-full-lisans-apk-2
dr-web-v-9-anti-virus-pro-v9-01-3-full-lisans-apk-3

Dr.WEB v.9 Anti-virus PRO v9.01.3 İNDİR – 3MB

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın