LAST DAY ON EARTH SURVİVAL V1.17.3 MOD APK – MEGA HİLELİ

Last Day on Earth Survival v1.17.3 EŞYA HİLELİ APK, macera, açık dünya ve hayatta kalma türündeki oyunları seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını KEFIR firmasının üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz kaos ortamında zombilere karşı mücadele etmek, kendi yaşam alanınızı kurmak ve yeni yerleri keşfetmektir. Last Day on Earth Survival içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani split hileli, bedava craft hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, yenilmez olup düşmanlarınızı ve zombileri kolaylıkla etkisiz hale getirebilirsiniz. Onlarca ekipman, tehlikeli zombiler, zorlu görevler ve dahası sizleri bekliyor. Last Day on Earth Survival v1.17.3 sürümünde 11.sezon başlamış olup, yeni görevler ve eşyalar sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Last Day on Earth Survival Play Store’da 3.900.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Bilgilendirme : daha öncede hileli olarak oynuyorsanız ve kaldığınız yerden devam etmek istiyorsanız, eski hileli oyunu silmeden yeni sürüm hileli apk dosyasını kurun.

UYARI : Ayrıca her ihtimale karşı ilerlemenizi yedeklemek için, Android/data içindeki “zombie.survival.craft.z” klasörünü kopyalayın ve cihazınızda farklı bir yere yapıştırın.

UYARI : oyun içindeki tüm ekipmanların seviye kilidi açıktır, CRAFT ederken aşağıdaki listeye dikkat edin, aksi halde ilerlemeniz bozulabilir.

UYARI : yapımcı artık hileye karşı önlemlerini artırdı, Sektör 7’ye giriş yaparsanız, oyundaki ilerlemeniz bozulabilir ve giriş yapamazsınız, silip-kurup baştan başlamak zorunda kalırsınız.

Last Day on Earth Survival v1.17.3 MOD APK İNDİR – 330MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın