android oyunları

Subway Surfers Hileli Apk İndir – Sınırsız Para ve Anahtar v2.7.1

Mobil platformun dünya üzerinde en çok oynanan oyunlarından biri olan Subway Surfers ile tanışın. Hemen hemen bütün cihazlarda akıcı olarak oynanabilen bu oyun basit bir konsepte dayansa da oldukça eğlenceli ve keyifli vakit geçirmek için birebir. Trenlerin üzerine grafiti yapan karakterimizi bekçi yakalıyor ve uçsuz bucaksız bir kovalamaca başlıyor. Bu kocalamaca esnasında ufak tefek takılmalarda bekçi hemen yakalamasa da oldukça yaklaşıyor ve bir sonraki hatayı affetmiyor.

Subway Surfers oyununda kullanabileceğiniz bir çok ekstra hızlandırıcı ve daha çok altın toplamaya yarayan birtakım eşyalar da mevcut. Bunlar zıplayan ayakkabılar, uçan roketler ve kay kay gibi bir can daha kazandıran eşyalar olabiliyor. Ayrıca oyunun sizlere vereceğimiz sürümünde bulunan sınırsız anahtar ve altın hilesiyle tüm kilitli karakterleri açıp istediğiniz kadar yeniden doğma hakkını kullanabilirsiniz. Yada çokça kay kay alarak neredeyse ölümsüz bir koşu için ilk adımınızı atabilirsiniz.

Sürekli güncellenen içeriğiyle her seferinde dünyanın farklı bir şehrinin tren raylarında koşturuyoruz. Son güncelleme olan 1.62.1 sürümüyle bu kez Greece yani Yunanistan üzerinde oyunu oynayacağız. Puanlama sistemiyle sosyal medya üzerinden oyuna giriş yaparak arkadaşlarınızın yapmış olduğu puanları ve sıralamayı da görebilmeniz mümkün. Oyunu apk olarak indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

  • Sürüm: 2.7.1
  • Boyut: 105 MB
  • Gereken Android Sürümü: 2.3.3 ve üzeri
Kurulum
  1. “Subway Surfers v2.7.1 Mod Oyunindir.club.apk” uygulamasını indirin ve açın.
İndirme Linkleri

İndirme Linkleri

Görseller

Subway Surfers Oyun İçi Görselleri1 Of 5

Homo Evolution İnsanın Kökleri Apk İndir – Sınırsız Altın Hileli 1.4.3

Homo Evolution İnsanın Kökleri oynayarak kendi dünyanızı yaratın. İnsan evrimini istediğiniz gibi şekillendirme gücüne sahipsiniz. İstediğiniz deneyleri yaparak daha farklı yaşam formlarını ortaya çıkabilirsiniz. Başta küçücük bir kertenkele olarak başlayacaksınız. İyi eğlenceler diliyoruz.

  • Sürüm: 1.4.3
  • Boyut: 41 MB
  • Gereken Android Sürümü: 4.1 ve sonrası
Kurulum
  1. “Human Origins v1.4.3 Mod Oyunindir.club.apk” uygulamasını indirin ve açın.
İndirme Linkleri

İndirme Linkleri

Görseller

Homo Evolution Ekran Görüntüleri1 Of 4

Online Kafa Topu 2 Apk İndir – Android Spor v1.140

Online Kafa Topu 2 uzun ve titiz bir geliştirme sürecinin ardından nihayet Google Play üzerinde kendisini gösterdi ve serinin ikinci oyunu olarak artık bizlere çok daha fazla şey sunuyor. Atık karakter geliştirme özelliğiyle ilk oyunda eksik kalan yanlarını tamamlıyor ve hedefe yönelik daha uzun vadeli bir oyun deneyimi sunuyor. Online futbol topluluğuna katılarak rekabetçi liglerde maçlar yapacak ve binlerce oyuncuya karşı kendimizi kanıtlamaya çalışacağız.

Karakterinizi istediğiniz yönde geliştirmek tamamen size bırakılmış. Hayalinizdeki futbolcuyu yapmak için aksesuar kilitlerini açabilir ve yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. 18 farklı kullanabileceğiniz süper güçlerinizi en kritik ana saklayarak maçın lehinize dönmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca yeni kart paketleriyle karakter ve sürpriz aksesuarların sahibi olabilirsiniz. Oyunu apk olarak indirerek bu futbol macerasına hemen katılabilirsiniz.

  • Sürüm: 1.140
  • Boyut: 87 MB
  • Gereken Android Sürümü: 4.0 ve üzeri
Kurulum
  1. “Head Ball 2 v1.140 Oyunindir.club.apk” uygulamasını indirin ve açın.
İndirme Linkleri

İndirme Linkleri

Görseller

Head Ball 2 Oyun İçi Görüntüleri1 Of 5

eFootball PES 2020 Apk İndir – Tam Sürüm 4.6.2

eFootball PES 2020 oyunuyla konsol kalitesindeki futbol deneyimi şimdi de android cihazlarımızda olacak. PES serisinin son yapımı olan 2020 yeni özellikleri ve mobile özel dinamikleriyle tazelenmiş olarak geliyor. Takımınızı seçin ve gerçek zamanlı olarak diğer oyunculara karşı mücadele edin. Farklı modlar, ligler, turnuvalar ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Oyunu apk ve obb dosyalarıyla indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

  • Sürüm: 4.6.2
  • Boyut: 1.27 GB
  • Gereken Android Sürümü: 5.0 ve sonrası
Kurulum
  1. “eFootball PES 2020 v4.6.2 Oyunindir.club.apk” uygulamasını cihazınıza indirerek kurulumu yapın.
  2. Adından “jp.konami.pesam” klasörünü “Android/obb” içerisine atın.
İndirme Linkleri

İndirme Linkleri

Görseller

eFootball PES 2020 Oyun İçi Görüntüleri1 Of 4

Among Us Apk İndir – Hileli Mod 2020.9.9

Among Us

Among Us oyunuyla 4 ve 10 kişi arasında oluşan gerçek oyuncularla birlikte bir uzay gemisini hazırlayın ve göreve hazır hale getirmeye çalışın. Ancak oyuncular içerisinde bir adet casus var ve diğerlerini sabote etme peşinde. Bu konseptle casusu bulmaya çalışmalı ve işlere müdahale etmeden durdurmalısınız. Ayrıca serbest oynama modunu da deneyebilirsiniz. Kilitsiz hilesiyle indirebilirsiniz.

  • Sürüm: 2020.9.9
  • Boyut: 57 MB
  • Gereken Android Sürümü: 4.4 ve sonrası
Kurulum
  1. “Among Us v2020.9.9 Mod Oyunindir.club.apk” uygulamasını cihazınıza indirerek kurulumu yapın.
İndirme Linkleri

İndirme Linkleri

Görseller

Among Us Görüntüleri1 Of 4

android için minecraft indir

Minecraft Pocket Edition 1.13.0.6 APK İndir (Ücretsiz + Mod)

Minecraft bilgisayar tarafında hem de mobil tarafta güncellemeler yapmaya devam ediyor. Son güncellemelerin birçoğu hata gidermeye yönelik olsa da, Mojang tarafından bazı güncellemeler yapıldığını görmek Minecraft oyuncularını sevindiriyor. Her sene mobil cihazlarda oyun oynayanların sayısının artması ile birlikte .APK kurulumlarının artması mobil Minecraft oyuncularının da yükselmesine katkıda bulunuyor. İşte Minecraft’ın şu an için en güncel sürümü Minecraftindir.net kalitesi ile sizlerle..

LisansVersiyonSistemTarih
Full + Mod1.13.0.6Android2019
BoyutDilÜreticiTarama
90,8 MBİngilizceMojangGüvenilir
1. İndirme Linki (Google Drive)

Fishing Life Apk İndir – Para Hileli Mod 0.0.132

Fishing Life

Fishing Life oyunuyla ana karakterimiz işinde yaşadığı sıkıntılardan dolayı daha sakin ve dinlendirici bir hayat aramaktadır. Bir gün babasıyla balık tuttuğu günler aklına gelir ve eski teknesiyle bir yola koyulur. Amacımız deniz kenarındaki hoş bir kulübede yaşayarak sık sık balığa çıkmak ve onlarca farklı balık türlerinden yakalayabilmek. Oltanızı atın ve balığı yakalayınca kaçırmadan çekmeye çalışın. Dinlendirici atmosferi ve sesleriyle keyifli anlar bizleri bekliyor. Oyunu altın hilesiyle indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

  • Sürüm: 0.0.132
  • Boyut: 73 MB
  • Gereken Android Sürümü: 4.2 ve sonrası
Kurulum
  1. “Fishing Life v0.0.132 Mod Oyunindir.club.apk” uygulamasını indirin ve açın.
İndirme Linkleri

İndirme Linkleri

Görseller

Fishing Life Oyun İçi Görüntüleri1 Of 4

Art of War Legions Apk İndir – Para Hileli Mod 3.4.4

Art of War

Art of War oyunuyla ordunuzu yöneterek düşman askerleriyle savaşın ve galip gelmeye çalışın. Okçular, kılıçlılar ve hatta dünyamızdan olmayan başka canavarlar. Askerlerinizi stratejik olarak konumlandırın ve savaşa başlayın. Oyunu elmas hilesiyle indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

  • Sürüm: 3.4.4
  • Boyut: 111 MB
  • Gereken Android Sürümü: 4.1 ve sonrası
Kurulum
  1. “Art of War v3.4.4 Mod Oyunindir.club.apk” uygulamasını indirin ve açın.
İndirme Linkleri

İndirme Linkleri

Görseller

Art of War Oyun İçi Görüntüleri1 Of 4

FarmVille 2: Köy Kaçamağı Apk İndir – Para Hileli 16.1.6106

FarmVille 2: Köy Kaçamağı oyunuyla en popüler çiftçilik deneyimine hazır olun. İlk olarak Facebook oyunu olarak çıkışını gerçekleştiren FarmVille, şimdiyse android cihazlarda ve eğlence de iki kat artıyor. Oyunda ilk olarak bir profil oluşturuyor ve giriş yapıyoruz. Daha sonra çiftliğimizi geliştirmeye başlayarak, diğer arkadaşlarımızla bağlantı da kurabiliyoruz. Hatta aramızda ticaret yapıp birbirimizin gelişmesinde yardımcı dahi olabiliriz.

Oyunu anahtar hilesiyle indirerek bekleme süreleri ve diğer kısıtlanmış içerikleri sınırsız olarak kullanabilirsiniz.Tek yapmanız gereken hileli apk dosyasını indirip önceki sürümün yerine kurmak. Ardından hileli moduyla oynamaya başlayabilirsiniz.

  • Sürüm: 16.1.6106
  • Boyut: 130 MB
  • Gereken Android Sürümü: 4.0.3 ve üzeri
Kurulum
  1. “FarmVille 2 Country Escape v16.1.6106 Mod Oyunindir.club.apk” uygulamasını cihazınıza indirerek kurulumu yapın.
İndirme Linkleri

İndirme Linkleri

Görseller

FarmVille 2: Köy Kaçamağı Ekran Görüntüleri1 Of 6

Grim Soul Dark Fantasy Survival Apk İndir – Para Hileli Mod 2.9.5

Grim Soul Dark Fantasy Survival oyunuyla yeni bir hayatta kalma dünyasındayız ancak bu kez karanlık ve fantastik ögeler de işin içinde. Kendinize ait bir barınak inşa ederek kötü ruhları evinizden uzak tutmaya çalışın. Hayatta kalmak için kaynak bulmalı ve bunun için antik zindanlar ile ölüm kulelerini ziyaret etmeniz gerekecek. Craft sistemiyle ihtiyacınız olan eşyaları oluşturabilmeniz de mümkün. Para ve craft hilesini de içeren mega moduyla birlikte indirerek hemen oynayın.

  • Sürüm: 2.9.5
  • Boyut: 101 MB
  • Gereken Android Sürümü: 4.1 ve üzeri
Kurulum
  1. “Grim Soul v2.9.5 Mod Oyunindir.club.apk” uygulamasını indirin ve açın.
İndirme Linkleri

İndirme Linkleri

Görseller

Grim Soul Oyun İçi Görüntüleri1 Of 5

Toon Blast Apk İndir – Para Hileli Mod 5657

Toon Blast oyunuyla eşleştirme bulmacalarına bu kez de küp patlatma ile devam ediyoruz. Kedi, kurt ve bir ayı karakterimiz ile seviyeler boyunca küpleri patlatmak için bulmacaları çözmeli ve bir sonraki göreve geçmeye hak kazanmalısınız. Oyunu can, güçlendirici ve para hilesiyle indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

  • Sürüm: 5657
  • Boyut: 137 MB
  • Gereken Android Sürümü: 4.1 ve sonrası
Kurulum
  1. “Toon Blast v5657 Mod Oyunindir.club.apk” uygulamasını indirin ve açın.
İndirme Linkleri

İndirme Linkleri

Görseller

Toon Blast Oyun İçi Görüntüleri1 Of 4

Football Strike Apk İndir

Football Strike Android

Football Strike, android oyunuyla kendi takımınız, futbolcularınız ve oyun taktiklerinize hükmedin. Oyunda hayalinizdeki rüya takımı oluşturmak için oyuncuları transfer edin ve ya oluşturun. Gelişmiş kontrol sistemiyle hakimiyet tam olarak sizde. Futbol oyunu seven ziyaretçilerimiz için bu android apk oyununu hemen denemenizi öneriyoruz.

  • Sürüm: Football Strike v1.1.1
  • Boyut: 45 MB
  • Gereken Android Sürümü: 2.3.3 ve üzeri
Kurulum

Kurulum: “Football strike-Oyunindir.club.apk” uygulamasını cihazınıza indirerek kurulumu yapın. Ardından oynamaya başlayabilirsiniz.

İndirme Linkleri

İndirme Linkleri

Görseller

Football Strike Oyun İçi Görüntüleri1 Of 4

18 Wheeler Truck Simulator Apk İndir

18 wheeler truck simulator

18 Wheeler Truck Simulator bir zamanlar bilgisayarlarımızda efsane olan simülasyon oyununu şimdiyse android cihazlarımıza sunuyor! 20 civarında zorlu görevleriyle bütün sürüş yeteneklerinizi göstermeniz gerek. Ayrıca büyükçe bir haritaya  sahip olan oyunda trafik bizden bağımsız olarak akıyor ve yükü hasarsız olarak taşımalıyız. Gerçekçi fizik etkilerinin yanı sıra oldukça hassas bir kontrol sistemine de sahip.

  • Sürüm: 18 Wheeler Truck Simulator 1.1
  • Boyut: 40M
  • Gereken Android Sürümü: 2.3 ve üzeri
Kurulum
  1. “18 wheeler truck simulator_Oyunindir.club.apk” uygulamasını cihazınıza indirerek kurulumu yapın.
  2. Ardından oyuna giriş yapabilirsiniz, keyifli oyunlar.
İndirme Linkleri

İndirme Linkleri

Görseller

18 wheeler truck simulator1 Of 4

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın