zaman geçirmelik android oyunları

BENİM KONUŞAN TOMUM V6.0.0.791 MOD APK – PARA HİLELİ

Benim Konuşan Tomum v6.0.0.791 PARA HİLELİ APK, kedi Tom’un oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını Outfit7 Limited firmasının üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız kedi ile bulunduğunuz için onun tüm ihtiyaçlarıyla ilgilenmek ve mini oyunlarda vakit geçirmesini sağlamaktır. Konuşan Tomum içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli olarak sunuyorum bu sayede istediğiniz kıyafetleri satın alabilir, eviniz için en iyi eşyaları kullanabilirsiniz. Görevler, kıyafetler, yiyecekler, mini oyunlar ve dahası sizleri bekliyor. Benim Konuşan Tomum v6.0.0.791 sürümünde yeni eşyalar eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Benim Konuşan Tom’um Play Store’da 16.350.000’den fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Benim Konuşan Tomum v6.0.0.791 MOD APK İNDİR – 90MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

BENİM KONUŞAN ANGELAM V3.6.1.94 MOD APK – PARA HİLELİ

Benim Konuşan Angelam v3.6.1.94 PARA HİLELİ APK, sevimli kedi Angela’yı seven hocalarımın yakından takip ettiği yapımcılığını ünlü Outfit7 firmasının üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız kedi Angela ile bulunduğunuz ev içinde onun tüm ihtiyaçları ile ilgilenmek, beslemek, oyunlar oynamak, süslemek ve dahasını yapmaktır. Benim Konuşan Angelam içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli olarak sunuyorum bu sayede kediniz için istediğiniz eşyaları satın alabilir, dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Mini oyunlar, onlarca görev, kıyafetler ve dahası sizleri bekliyor. Benim Konuşan Angelam v3.6.1.94 sürümünde yeni kıyafetler, çıkartmalar eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. Benim Konuşan Angela’m Play Store’da 9.000.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Benim Konuşan Angelam v3.6.1.94 MOD APK İNDİR – 94MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

BENİM KONUŞAN HANK’İM V1.4.0.20 MOD APK – PARA HİLELİ

Benim Konuşan Hank’im v1.4.0.20 PARA HİLELİ APK, Android platformuna çıktığı günden bu yana bir çok kişinin ilgisini çekmeyi başaran yapımcılığını Outfit7 stüdyosunun üstlendiği keyifli bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız sevimli köpek Hank ile hem görevleri tamamlamak hemde oyunun tüm ihtiyaçları ile ilgilenmektir. My Talking Hank içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli olarak sunuyorum bu sayede köpeğimiz için dilediğiniz eşyaları satın alabilir, onun rahat bir yaşam sürmesini sağlayabilirsiniz. Bitmek bilmeyen görevler, mini oyunlar, köpeğinizin birçok ihtiyacı, eşyalar ve dahası sizleri bekliyor. Benim Konuşan Hank’im v1.4.0.20 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Benim Konuşan Hank’im Play Store’da 230.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Benim Konuşan Hank’im v1.4.0.20 MOD APK İNDİR – 88MB

KONUŞAN TOM ALTIN PEŞİNDE V2.5.3.58 MOD APK – PARA HİLELİ

Konuşan Tom Altın Peşinde v2.5.3.58 PARA HİLELİ APK, koşu ve kedi Tom’un oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Outfit7 stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız kedi Tom ve arkadaşları ile bulunduğunuz yollarda daima ileri doğru koşmak, altınları toplamak ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışmaktır. Konuşan Tom Altın Peşinde içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli sınırsız dinamit hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz evinizi dilediğiniz gibi geliştirebilir, hırsızın peşinden rahatça gidebilirsiniz. İnşa edilmeyi bekleyen eviniz, peşinden koşmanız gereken altınları kaçıran hırsız, zorlu görevler ve dahası sizleri bekliyor. Konuşan Tom Altın Peşinde v2.5.3.58 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. Konuşan Tom Altın Peşinde Play Store’da 2.250.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Konuşan Tom Altın Peşinde v2.5.3.58 MOD APK İNDİR – 71MB

YEDEK LİNK

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın