pc veya windows oyunları

American Truck Simulator İndir – Full PC 1.38.2.18s

American Truck Simulator, SCS Software tarafından geliştirildi ve ünlü tır simülasyonu serisinin Amerika ayağı olarak hayranlarının beğenisine sunuldu. Daha önceden bolca oynadığımız Euro Truck Simulator oyunlarından sıkıdıysanız yepyeni bir deneyim sizler bekliyor. Artık tırlarımız Amerika eyaletlerinde boy gösteriyor ve kültürel adaptasyon da şahane! Yapımcı ekibin dediğine bakacak olursak oyun yollarının gerçekçi olması için Google Maps gibi araçlar kullanılmış.

Kariyerimize ilk olarak ülkenin en batısından başlıyoruz, California topraklarındayız. Tek değişen bir kıta veya şehir değil, tüm alışkanlıklarımız ve kullandığımız çekici modelleri de tamamen bu ülkeye özgü ve ilk başta alışmamız uzun sürebilir. Ets 2 de kullandığımız o güzel ve hızlı Scania, Mercedes, Volvo, DAF ve Renault gibi çekicileri unutun. Burada tamamen farklı çekici modelleri yer alıyor ve endişelenmeyin, oldukça güçlü Amerikan motorlarına sahip lisanslı araçlar bulunuyor.

Hikayeyse önceki yapımlarla oldukça benzerlik gösteriyor. İlk olarak düşük bir sermayeyle başlayarak kendi aracımız dahi olmadan, kiralık işler alarak sürmeye başlıyoruz. Daha sonraları maddi açıdan biraz güçlendikçe banka kredilerinden yararlanabilir ve kendinize ait çekiciyi satın alarak işler yapabilirsiniz.

Oyunun fizik motorunu ve simülasyon ağırlıklı omurga tabanını Ets 2 den miras alıyoruz. Yine gerçekçi araç ve çevre modellemeleri American Truck Simulator’ı da kendi kategorisinde zirvede tutmayı başaracak detaylarından. İş aldığımız şirketlerde yine bir çok benzersiz dorse bulunuyor. Ancak bu kez yüklerimiz yine Amerika’ya özgü ve daha önce görmediğimiz hacimce ve boyuta oranla daha geniş işlerden de oluşabiliyor.

Oyunu Türkçe olarak verdiğimiz linklerden hemen indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Ayrıca güncellemelerini ve ek paketlerini geldikçe sizler için paylaşmaya devam edeceğiz. Sayfamızı takip ederek yeni oyun içeriklerini de ilk görenlerden olabilirsiniz. Şimdiden keyifli oyunlar.Profil Ekranında Donma Sorunu Çözümü: Arkadaşlar oyuna crack attıktan sonra masa üstündeki simgeden girmeye çalıştığınız için bu problemi yaşıyorsunuz. “American Truck Simulator\bin\win_x64\amtrucks.exe” dizinine girerek bu uygulamayı yönetici olarak çalıştırırsanız sorunu çözebilirsiniz.steam_api64.dll Hatası Çözümü:Buradan verdiğimiz dosyayı indirerek “American Truck Simulator\bin\win_x64” dizinine atın. Ardından “amtrucks.exe” uygulamasından oyuna giriş yapın. (Daha önceden crack attığınız varsayılmıştır.)

American Truck Simulator DLC Listesi

Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows 7 ve üzeri
  • İşlemci: Dual core CPU 2.4 GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce GTS 450-class (Intel HD 4000)
  • Boyut: 2,68 GB
İndirme Linkleri

İndirme Linkleri

Görseller

American Truck Simulator Oyun İçi Görselleri1 Of 9

video.png (355×81)

Terraria İndir – Full PC

Terraria PC sürümünü sizlerle paylaşmak istiyoruz. Hayatta kalma, servet ve şan için kazıyarak savaşın. Klasik aksiyon oyunlarının unsurlarını yaratıcılık ile harmanlayan Terraria sizlere eşsiz bir oyun deneyimi sunuyor. Terraria macerası tam anlamıyla oyuncular gibi eşsizdir. İyi eğlenceler dileriz.

Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows XP ve üzeri
  • İşlemci: 2 GHz
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: 128 MB
  • Boyut: 388 MB
İndirme Linkleri

İndirme Linkleri

Görseller

Terraria Ekran Görüntüleri1 Of 6

Real Boxing PC İndir – Full

Real Boxing

Real Boxing, Android ve IOS platformlarında en çok ilgi gören oyunların başında geliyordu. Bunu gören yapımcılar Real Boxing PC sürümünü çıkararak oyuncuları sevindirdi. Bilgisayar oynayabileceğiniz en heyecan verici boks deneyimi, güçlü oyun motoru Unreal Engine kullanarak geliştirildi. İnanılmaz grafiklere sahip bu oyunda ultra gerçekçi hareket yakalama, yumruk ve aparkatları gerçekten hissedeceğinize emin olabilirsiniz. Kariyer moduna başlayıp karakterinizi dilediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Boks severler oyunu denerse pişman olmaz diye düşünüyoruz.

Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows XP
  • İşlemci: AMD Athlon 64 3800+ 2.4Ghz / Intel Core2Duo 2.0GHz
  • Bellek: 3 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA 9800GT 512MB / ATI Radeon HD 4850 512MB
  • Boyut: 1 GB
İndirme Linkleri

İndirme Linkleri

Görseller

Real Boxing Ekran Görüntüleri1 Of 6

windows için minecraft indir

Minecraft 1.5.2, 1.16, 1.16.1, 1.16.2 İndir (2020 Sürümleri)

Minecraft oyunu her yıl yaptığı güncellemeler ile oyunu geliştirmeye devam ediyor. Güncellemeler sayesinde oyun çok daha eğlenceli hale gelirken Minecraft sevenler de bu güncellemeleri yakından takip ediyor.

Sizler kadar biz de bu güncellemeleri takip ederek en güncel sürümleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Minecraft, geçtiğimiz yılın sonunda 10 Aralık 2019 tarihinde son güncellemesi 1.5.1’i yayınlanmıştı.

Yaklaşık 1 ay sonra 21 Ocak 2020 tarihinde 1.15.2 güncellemesi ile bize yeni yıl sürprizi yapmıştı. O zamandan bu zamana aylar geçti ve Minecraft’ın şu an için en güncel versiyonu 1.16.2 oldu.

Altta yer alan indirme linkinden size bahsettiğimiz sürümler ile birlikte geçmişten bu yana tüm sürümleri indirebileceğiniz gibi 2020 yılının en çok takip edilen sürümleri olan 1.15.2, 1.16, 1.16.1 ve 1.16.2 sürümlerini de indirebilirsiniz.

LisansVersiyonSistemTarih
Full Sürüm1.16.2Windows2020
BoyutDilÜreticiTarama
15,9 MBTürkçeTLauncherGüvenilir
1. İndirme Linki (Mail.Ru)
2. İndirme Linki (Direkt Link)
3. İndirme Linki (Google Drive)
4. İndirme Linki (Yandex)

Not: TLauncher dosyasıdır. Oyun içerisinden oynamak istediğiniz sürümü indirebilirsiniz.

mac için minecraft indir

Minecraft Mac OS Launcher İndir (Tüm Sürümler)

minecraft-pc-logo

Minecraft’ı oynayanlar genelde Windows tabanlı bilgisayarları kullanıyorlar. Bizde bunun farkında olduğumuz için Windows kategorisinde yoğun bir paylaşım içerisindeyiz. Mac OS sistemine sahip olup Minecraft oynayan kişilerin sayısı daha az olduğundan dolayı bu başlığımızın yeterli olacağını düşünüyoruz.

Sizinle içerisinde tüm sürümleri bulabileceğiniz bir Launcher paylaşıyoruz. Daha önce TeamExtreme ekibi tarafından oluşturulan Launcher’ı kullananlar için bunu kullanmak pek zor olmayacaktır. Zaten hali hazırda basit ve kullanışı kolay bir arayüze sahip olan bu program ile kısa süre içerisinde istediğiniz Minecraft versiyonunu Mac OS bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Lisans: Tam SürümVersiyon: Son SürümSistem: Mac OSTarih: 22.08.2018
Boyut: 362 KBDil: İngilizceÜretici: BelirsizSite: Minecraft
İndirVirüs taraması yapılmıştır.

Not: Eğer oyunu indiremiyorsanız “Hata Bildir” butonuna tıklayın. İndirdikten sonra kurulumunu gerçekleştiremiyorsanız, “Kurulum Nasıl Yapılır?” sayfasına göz atabilirsiniz.

SOMA İndir – Full PC

SOMA PC

SOMA PC oyunu Amnesia: The Dark Descent oyununun yaratıcılarından taptaze bir bilim kurgu ve korku oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Yapımcının oyunlarını daha önce oynamış olanlar ne denli insan psikolojisine etki eden oyunlara imza attıklarını bilirler. Bu kez konumuz Atlantik okyanusunda geçiyor ve tek başına bir insanı yönetiyoruz. İnsan kendini bulma, bilincine anlam kazandırma ve insan olmanın ne anlama geldiğini öğrenmeye çalışıyor.

Radyo çalışmıyor, yiyecek stokları azalıyor ve makinelerde gariplikler var. SOMA dünyasında suyun dibinde karşılaşacağınız şeylere kendinizi hazırlamanız gerekiyor. Kaosun ardından olaylara anlam vermeye çalışıyor ve kilitli belgelere ulaşarak ip uçlarını çözmemiz gerekiyor. Ancak dikkatli olun tehlike insanlardan, yaratıklardan, makinelerden gelebilir. Oyunu torrent veya tek link olark full indirebilirsiniz.

Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7
  • İşlemci: Core i3 / AMD A6 2.4Ghz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 260 / AMD Radeon HD 5750. OpenGL 3.3
  • Boyut: 9,11 GB
İndirme Linkleri

İndirme Linkleri

Görseller

SOMA Oyun İçi Görselleri1 Of 6

video.png (355×81)

Crazy Taxi 3 İndir – PC

crazytaxi3

Crazy Taxi 3, Hithmaker tarafından geliştirilmiş, video oyunu ve donanımı geliştirme şirketi Sega tarafından yayınlanmış olan crazy Taxi serisinin 3. oyunudur. Oyunlar konusunda oldukça başarılı olan Sega, bu versiyonda da güzel bir çizgi yakalamayı başarmış gibi gözüküyor. Oyun Xbox ve Microfost Windows için piyasaya sürülmüştür.

Crazy Taxi 3 ile tüm şehri taksicilik yaparak geziyorsunuz. Gündelik hayatta olduğu gibi müşterileri alıyor ve istedikleri yerlere götürüyorsunuz. Bu oyunda 9 erkek ve 3 kadın olmak üzere toplamda 12 karakter var, istediğinizi seçerek oyuna başlayabiliyorsunuz. Ayrıca oyunda nitro atabilme özelliği de var. Bu da oyunu daha zevkli hale getiriyor.

Serinin 1. ve 2. Oyunlarını da bünyesinde barındıran Crazy Taxi 3, sevenlerine nostaljiyi de yaşatıyor. Bu oyunda eskiye nazaran grafikler daha iyi. Gece ve gündüz efektlerinin eklenmesi oyunu daha gerçekçi kılıyor. Diğer versiyonlarında da olduğu gibi bu versiyonda da en çok beğenilen detay müzik. Müziğin yüksek tempolu oluşu oyundan kopmanıza izin vermiyor.

Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows 98/ME/2000/XP
  • İşlemci: Pentium 3 @ 1 GHz yada Athlon eşdeğer
  • Bellek: 256 MB
  • Ekran Kartı: 64 MB (nVidia GeForce 3/ATI Radeon 8500)
  • Boyut: 312 MB
İndirme Linkleri

İndirme Linkleri

video.png (355×81)

NFS Heat İndir – Full

Need for Speed Heat, P2P yoluyla kırıldı ve sorunsuz çalışıyor. Seçkin bir sokak yarışçısı olmak için kolları sıvayın. Bu kez polislerden kaçmak hiç de kolay olmayacak. Günüz işiniz yapın, gece ise alabileceğiniz tüm riskleri alın. Unutmayın sonunu düşünen kahraman olamaz. İyi eğlenceler dileriz.Crack tüm işlemcilerle (özellikle AMD FX ile) çalışmaz.

Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows 10 (yalnızca 64-bit sürümler)
  • İşlemci: Core i5-3570 veya eşdeğeri
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: GeForce GTX 760 / Radeon 7970 / Radeon R9 280x
  • Boyut: 21,5 GB
İndirme Linkleri

İndirme Linkleri

Görseller

NFS Heat Ekran Görüntüleri1 Of 6

6o second full pc indir

60 Seconds Nedir? - Gazikent27

İngilizceden çevrilmiştir-60 saniye! Polonya stüdyosu Robot Gentleman tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir video oyunudur. Windows için 25 Mayıs 2015, 18 Aralık 2017’de Nintendo Switch için ve 6 Mart 2020’de PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlandı.

İlk piyasaya sürülme tarihi: 25 Mayıs 2015Geliştiriciler: Robot Gentleman, Robot Gentleman Sp. z o.o.Yayıncılar: Robot Gentleman, MP Digital, LLC, Gradient SolidsPlatformlar: Android, Microsoft Windows, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, iOS, macOS, Mac OSTürler: Hayatta Kalma Oyunu, Macera Oyunu

indirme linkleri

60 seconds indir : http://tr.link/v29

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın