fps oyunlar

SNİPER STRİKE SPECİAL OPS V500036 MOD APK – MERMİ HİLELİ

Sniper Strike Special Ops v500036 MERMİ HİLELİ APK, nişan alma, aksiyon ve FPS türündeki oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Mobile Gaming firmasının üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız keskin nişancı karakteri ile bulunduğunuz görevlerde düşman hedeflerini etkisiz hale getirmek ve bölüm sonlarına ulaşmaktır. Sniper Strike Special Ops içinde yaşanan genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız mermi hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, düşmanlarınızı mermi yağmuruna maruz bırakabilirsiniz. Farklı silahlar, tehlikeli düşmanlar, zorlu görevler ve dahası sizleri bekliyor. Sniper Strike Special Ops v500036 sürümünde yeni görev bölgesi ve silahlar eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Sniper Strike Special Ops Play Store’da 380.000’dem fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Sniper Strike Special Ops v500036 MOD APK İNDİR – 116MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

INFİNİTY OPS ONLİNE FPS V1.12.0 MOD APK – MERMİ HİLELİ

Infinity Ops Online FPS v1.12.0 MERMİ HİLELİ APK, FPS, aksiyon ve kıyasıya mücadele oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını Azur Interactive Games Limited firmasının üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz harita içinde düşmanlarınıza karşı mücadele etmek ve galip gelmeye çalışmaktır. Infinity Ops Online FPS içinde yaşanan genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız mermi hileli olarak sunuyorum bu sayede rakiplerinize karşı daima üstün olabilir, aralıksız ateş edebilirsiniz. Farklı silahlar, zorlu çatışma haritaları, dünyanın dört bir yanından oyuncular ve dahası sizleri bekliyor. Infinity Ops Online FPS v1.12.0 sürümünde yeni silahlar ve harita eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Infinity Ops Online FPS Play Store’da 370.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Infinity Ops Online FPS v1.12.0 MOD APK İNDİR – 426MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

SNİPER STRİKE SPECİAL OPS V500031 MOD APK – MERMİ HİLELİ

Sniper Strike Special Ops v500031 MERMİ HİLELİ APK, aksiyon, nişan alma ve FPS türündeki oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını Mobile Gaming stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız keskin nişancı ile bulunduğunuz görevlerde düşman hedefleri etkisiz hale getirmek ve rehineleri kurtarmaktır. Sniper Strike Special Ops içinde yaşanan genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız mermi hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, düşmanlarınızı mermi yağmuruna maruz bırakabilirsiniz. Onlarca aşama, farklı silahlar, tehlikeli düşmanlar ve dahası sizleri bekliyor. Sniper Strike Special Ops v500031 sürümünde yeni görevler ve silahlar eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Sniper Strike Special Ops Play Store’da 370.000’dem fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Sniper Strike Special Ops MOD APK

INTO THE DEAD 2 V1.38.1 MOD APK – MEGA HİLELİ

Into the Dead 2 v1.38.1 PARA HİLELİ APK, sonsuz koşu, macera ve hayatta kalma türündeki oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını PIKPOK stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz tehlikeli yollarda daima ilerlemek, zombileri etkisiz hale getirmek ve bölüm sonuna ulaşmaktır. Into the Dead 2 içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli, sınırsız mermi hileli, vip yani özel üye hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, yenilmez olup görevleri kolayca tamamlayabilirsiniz. Saldırgan zombiler, onlarca görev, farklı silahlar ve dahası sizleri bekliyor. Into the Dead 2 v1.38.1 sürümünde arayüz yenilemesi yapılmış olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Into the Dead 2 Play Store’da 400.000’den fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

BİLGİLENDİRME : oyunu bir defaya mahsus Google Play Store’dan indirme başlatıp-iptal ederseniz TEK APK dosyasını kullanarak da oyuna giriş yapabilirsiniz. (oyun içi indirme yapacaktır)

[para+mermi+vip] Into the Dead 2 v1.38.1 MEGA MOD APK İNDİR – 38MB

YEDEK LİNK

[para+vip] Into the Dead 2 v1.38.1 MOD APK İNDİR – 38MB

YEDEK LİNK

Into the Dead 2 v1.38.1 OBB DATA İNDİR – 1.15GB

YEDEK OBB DATA

PUBG MOBİLE V1.0.0 FULL APK – TAM SÜRÜM (TÜRKÇE)

PUBG Mobile v1.0.0 FULL APK, FPS, hayatta kalma ve aksiyon türündeki oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Tencent Games stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz adada rakiplerinizle kıyasıya mücadele etmek ve tek hayatta kalan olmaktır. Farklı oyun modları, dünyanın dört bir yanından oyuncular, onlarca silah – ekipman ve dahası sizleri bekliyor. PUBG Mobile v1.0.0 sürümünde yenilenen Erangel haritası, M1014 silahı, arayüz – lobi geliştirmesi ve etkinlikler sizleri bekliyor. Takımınızla veya tek başınıza galibiyete ulaşmak parmaklarınızın ucundadır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. PUBG Mobile Play Store’da 32.000.000’den fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Bilgilendirme : Google Play Store resmi sürümüdür, TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

Bu sürüm, Tencent, Lightspeed ve Quantum firmalarının hazırladığıdır.

PUBG Mobile v1.0.0 FULL APK İNDİR – 57MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

PUBG Mobile v1.0.0 OBB DATA İNDİR – 1.72GB

YEDEK OBB DATA

THE WALKİNG ZOMBİE 2 V3.4.2 MOD APK – PARA HİLELİ

The Walking Zombie 2 v3.4.2 PARA HİLELİ APK, zombilere karşı mücadele, aksiyon ve FPS türündeki oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Alda Games stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz kaos ortamında zombilere karşı mücadele etmek, görevleri tamamlamak ve hayatta kalmaktır. The Walking Zombie 2: Zombie shooter içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, dilediğiniz silahları satın alıp zombilere karşı mücadelenizde başarılı olabilirsiniz. Zorlu görevler, tehlikeli bölgeler, onlarca ekipman ve dahası sizleri bekliyor. The Walking Zombie 2 v3.4.2 sürümünde yeni silah eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. The Walking Zombie 2 Play Store’da 420.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Hile hakkında : oyun içinde sahip olduğunuz para veya altın miktarı önemli değildir, istediğiniz gibi harcama yapabilirsiniz.

The Walking Zombie 2 v3.4.2 MOD APK İNDİR – 44MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

LEFT TO SURVİVE V4.1.0 MOD APK – MERMİ HİLELİ

Left to Survive v4.1.0 MERMİ HİLELİ APK, zombilere karşı mücadele, aksiyon ve nişan alma oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını My com BV firmasının üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir .Amacınız kontrolünü sağladığınız silahları karakter ile bulunduğunuz görevlerde zombileri yok etmek ve görevleri tamamlamaktır. Left to Survive: Zombie Shooter Survival içinde yaşanan genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız mermi hileli olarak sunuyorum bu sayede ara vermeden ateş edebilir, zombileri karşı üstün olabilirsiniz. Tehlikeli görevler, saldırgan zombiler, farklı silahlar ve dahası sizleri bekliyor. Left to Survive v4.1.0 sürümünde yeni bölümler, ortamlar ve etkinlikler sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Left to Survive: Zombie Shooter Survival Play Store’da 270.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

BİLGİLENDİRME : oyunu bir defaya mahsus Google Play Store’dan indirme başlatıp-iptal ederseniz TEK APK dosyasını kullanarak da oyuna giriş yapabilirsiniz. (oyun içi indirme yapacaktır)

Left to Survive v4.1.0 MOD APK İNDİR – 38MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

Left to Survive v3.6.0 OBB DATA İNDİR – 595MB

YEDEK LİNK

WORLD WAR HEROES V1.22.5 MOD APK – MERMİ HİLELİ

World War Heroes v1.22.5 MERMİ HİLELİ APK, aksiyon, FPS ve silahlı çatışma oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını Azur Interactive Games Limited stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız silahlı karakter ile bulunduğunuz harita içinde rakip takımla mücadele etmek ve galip gelmeye çalışmaktır. World War Heroes içinde yaşanan genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız mermi hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, rakiplerinizi mermi yağmurunda boğabilirsiniz. Farklı silahlar, zorlu çatışma haritaları, dünyanın dört bir yanından oyuncular ve dahası sizleri bekliyor. World War Heroes v1.22.5 sürümünde yeni sezon etkinlikleri ve silahlar eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. World War Heroes Play Store’da 1.800.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

World War Heroes v1.22.5 MOD APK İNDİR – 561MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

N.O.V.A. LEGACY V5.8.2A MOD APK – PARA HİLELİ

NOVA Legacy v5.8.2a PARA HİLELİ APK, silahlı çatışma, aksiyon ve FPS türündeki oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Gameloft stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakteri ile bulunduğunuz görevlerde karşınıza çıkan düşmanları yok etmek ve bölüm sonlarına ulaşmaktır. NOVA Legacy içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz silahı satın alabilir, istediğiniz gibi geliştirip düşmanlarınızı kolayca yok edebilirsiniz. Farklı silahlar, onlarca aşama, tehlikeli düşmanlar ve dahası sizleri bekliyor. N.O.V.A. Legacy v5.8.2a sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. N.O.V.A. Legacy Play Store’da 1.425.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Bilgilendirme : oyun farklı bir dilde başlayabilir, sağ üst köşeden ayarlara girin açılan menüde mesajlaşma balonlarına dokunun ve TÜRK bayrağını seçin.

N.O.V.A. Legacy v5.8.2a MOD APK İNDİR – 100MB

MAJOR GUN WAR ON TERROR V4.1.6 MOD APK – PARA HİLELİ

Major GUN War on Terror v4.1.6 PARA HİLELİ APK, aksiyon, FPS ve nişan alma türündeki oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Byss Mobile stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz görevlerde düşman hedeflerini etkisiz hale getirmek ve bölüm sonlarına ulaşmaktır. Major GUN War on Terror içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız kartal parası hileli olarak sunuyorum bu sayede tüm silahları satın alabilir, istediğiniz gibi geliştirip düşmanlarınızı kolayca yok edebilirsiniz. Farklı silahlar, onlarca görev, tehlikeli düşmanlar ve dahası sizleri bekliyor. Major GUN War on Terror v4.1.6 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Major GUN War on Terror Play Store’da 90.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Major GUN War on Terror v4.1.6 MOD APK İNDİR – 103MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

BLOCK GUN V3.4 MOD APK – PARA HİLELİ

Block Gun v3.4 PARA HİLELİ APK, FPS, aksiyon ve silahlı mücadele oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını Haz LTD firmasının üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız silahlı karakter ile bulunduğunuz harita içinde rakiplerinize karşı mücadele etmek ve galip gelmektir. Block Gun içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, istediğiniz silahları ve ekipmanları satın alabilirsiniz. Farklı silahlar, dünyanın dört bir yanından oyuncular, zorlu haritalar ve dahası sizleri bekliyor. Block Gun v3.4 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Block Gun: FPS PvP War – Online Gun Shooting Games Play Store’da 80.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Block Gun v3.4 MOD APK İNDİR – 64MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

LAST HOPE SNİPER ZOMBİE WAR V2.13 MOD APK – PARA HİLELİ

Last Hope Sniper Zombie War v2.13 PARA HİLELİ APK, macera, FPS ve aksiyon türündeki oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını JE Software AB firmasının üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz bölümlerde zombilere karşı mücadele etmek ve görevleri tamamlamaktır. Last Hope Sniper Zombie War içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli olarak sunuyorum bu sayede tüm silahları satın alabilir, yeteneklerinizi geliştirip zombileri kolayca yok edebilirsiniz. Farklı silahlar, tehlikeli zombiler, keşfetmeniz gereken bölümler ve dahası sizleri bekliyor. Last Hope Sniper Zombie War v2.13 sürümünde yeni ekipmanlar eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Last Hope Sniper Zombie War Play Store’da 200.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Last Hope Sniper Zombie War v2.13 MOD APK İNDİR – 110MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın