oyun kategorileri

yarış

DiRT Rally İndir – Full PC

dirtrally

DiRT Rally Steam da erken erişime açılmıştı. Testler bitti ve DiRT Rally Full sürümü Crack dosyasıyla birlikte yayınlandı. Şimdilik sadece PC platformu kullanıcıları oynayabilecek. 17 farklı araba bulunuyor. 36 pistte yarışacaksınız. Yeni DiRT Rally çok daha gerçekçi bir oynanışa sahip olduğunu iddia ediyor. Yarış boyunca yaptığımız kazalarla meydana gelen hasarları yarış durunca düzeltme imkanımız olacak ancak bu o kadar kolay değil. Son derece sınırlı bir zaman ve insan gücüne sahibiz.

Codemasters ortaya yine bir şaheser çıkarmış olabilir. Colin McRae Rally oyunlarından sonra iyi bir Ralli oyunu ile kullanıcılar karşılaşmamıştı. Rally Championship moduna girerek şampiyonluk yarışı içinde kendinizi bulabilirsiniz. Oyunu erken erişim halindeyken indirenler Hill Climb modunu görememişlerdi. DiRT Rally Full PC de deneyimleyebileceksiniz.

DiRT Rally Torrent, Tek Link ve Partlı olarak sunuyoruz. Alternatiflerden birini seçerek indirmeye başlayın. Yaşayabileceğiniz sorunlar için yorum bırakmaktan çekinmeyin.

Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows 7 veya Windows 8
  • İşlemci: AMD Athlon X2 Dual Core veya Intel Core 2 Duo İşlemci @ 2.4Ghz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: AMD HD5450 veya VRAM 1GB Nvidia GT430 veya Intel HD4000 (DirectX 11 grafik kartı gereklidir)
  • Sabit Disk: 35 GB
İndirme Linkleri

İNDİRME LİNKLERİ

Görseller

DiRT Rally Ekran Görüntüleri1 Of 10

video.png (355×81)

TOP SPEED DRAG FAST RACİNG V1.34.1 MOD APK – PARA HİLELİ

Top Speed Drag Fast Racing v1.34.1 PARA HİLELİ APK, kıyasıya yarış ve araba sürme oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını T-Bull stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız araç ile bulunduğunuz yol üstünde rakibinizle kapışmak ve ondan önce bitiş çizgisine varmaktır. Top Speed Drag Fast Racing içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli olarak sunuyorum bu sayede istediğiniz arabayı satın alabilir, rahatça geliştirebilir, rakiplerinizin korkulu rüyası olabilirsiniz. Farklı modellerde arabalar, zorlu rakipler, uzun yollar ve dahası sizleri bekliyor. Top Speed Drag Fast Racing v1.34.1 sürümünde canavar kamyonlar eklenmiş olup, hata düzenleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. Top Speed: Drag & Fast Street Racing 3D Play Store’da 810.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

NOT : oyun içinde istediğiniz gibi harcama yapabilirsiniz, para veya altın miktarınız önemli değildir.

Top Speed Drag Fast Racing v1.34.1 MOD APK İNDİR – 72MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

RALLY FURY EXTREME RACİNG V1.71 MOD APK – MEGA HİLELİ

Rally Fury Extreme Racing v1.71 PARA HİLELİ APK, yarış, ralli ve araba sürme oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Refuel Games Pty Ltd firmasının üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız araç ile bulunduğunuz zorlu yollarda daima ileri doğru gitmek, rakiplerinizle yarışmak ve bitiş çizgisine varmaktır. Rally Fury Extreme Racing içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, yolların kralı olup istediğiniz arabayı seçip rahatça geliştirebilirsiniz. Hızlı rakipler, zorlu rakipler, farklı modellerde arabalar ve dahası sizleri bekliyor. Rally Fury Extreme Racing v1.71 sürümünde yeni çöl kanyonu haritası eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak veya sensör ile sağlanabilmektedir. Rally Fury Extreme Racing Play Store’da 370.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Rally Fury Extreme Racing v1.71 MOD APK İNDİR – 90MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

TUNERZ TRACK DAYS V0.9.5.2 MOD APK – PARA HİLELİ

TunerZ Track Days v0.9.5.2 PARA HİLELİ APK, araba yarış oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını Notraction Games firmasının üstlendiği Android platformunun bilindik oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız araba ile bulunduğunuz pistte rakiplerinizle yarışmak ve onlardan önce bitiş çizgisine varmaktır. TunerZ Track Days içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, istediğiniz arabayı satın alıp, rahatça geliştirebilirsiniz. Farklı modellerde arabalar, hızlı rakipler, zorlu yarış yolları ve dahası sizleri bekliyor. TunerZ Track Days v0.9.5.2 sürümünde yeni arabalar ve modifiye malzemeleri eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. TunerZ Track Days Play Store’da pek indirilmesi yoktur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

BİLGİLENDİRME : apk dosyasının kurulup – oynanabilmesi için ARMV8 destekli cihaz şarttır.

TunerZ Track Days v0.9.5.2 MOD APK İNDİR – 188MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

CARX HİGHWAY RACİNG V1.69.2 MOD APK – PARA / ARABA HİLELİ

CarX Highway Racing v1.69.2 PARA HİLELİ APK, araba sürme ve yarış oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını CarX Technologies stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız araç ile bulunduğunuz yol üstünde rakiplerinizle yarışmak ve onlardan önce bitiş çizgisine varmaktır. CarX Highway Racing içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli, vip hileli, seviyeli araçların kilidi açık şekilde sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, yolların kralı olabilirsiniz. Farklı modellerde arabalar, zorlu rakipler, peşinizden ayrılmayan polisler ve dahası sizleri bekliyor. CarX Highway Racing v1.69.2 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak veya sensör ile sağlanabilmektedir. CarX Highway Racing Play Store’da 560.000’den fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

CarX Highway Racing v1.69.2 MOD APK İNDİR – 424MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

TRAFFİC RİDER V1.70 MOD APK – PARA HİLELİ

Traffic Rider v1.70 PARA HİLELİ APK, simülasyon, motosiklet sürme ve yarış oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını SK Games firmasının üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız motosiklet ile bulunduğunuz yol üstünde daima ileri doğru gitmek, kaza yapmadan bölüm sonuna ulaşmaktır. Traffic Rider içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız anahtar hileli, gerçek parayla satılan motosikletler kullanıma açık şekilde sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, trafik canavarına dönüşebilirsiniz. Uzun yollar, onlarca bölüm, hızlı motosikletler ve dahası sizleri bekliyor. Traffic Rider v1.70 sürümünde 2 yeni motosiklet eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller sensör veya joystick mantığıyla sağlanabilmektedir. Traffic Rider Play Store’da 7.200.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Traffic Rider v1.70 MOD APK İNDİR – 95MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

Asphalt 9 Legends Apk İndir – Para Hileli Mod 2.4.7a

OYUN İNDİR

Asphalt 9 Legends oyunuyla efsane yeni serisiyle geri dönüyor ve Gameloft tarafından geliştirilen bu yeni araba yarışında dünyanın en iyisi olmak için vitesi takın. Bu kez çok daha geliştirilmiş multiplayer ve sosyal oynanış, efsanevi gerçek lisanslı araçlarla birleşince eğlencenin dozunu katlamış. 60 sezon ve 800 görev ile sokakların kahramanı olun. Oyunu apk ve data dosyalarıyla indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

  • Sürüm: 2.4.7a
  • Boyut: 1.8 GB
  • Gereken Android Sürümü: 4.3 ve sonrası
Kurulum
  1. “Asphalt 9 Legends Mod v2.4.7a Oyunindir.club.apk” uygulamasını cihazınıza indirerek kurulumu yapın.
İndirme Linkleri

İNDİRME LİNKLERİ

Görseller

Asphalt 9 Legends Oyun İçi Görüntüleri1 Of 5

Ben and Ed Blood Party İndir – Full

OYUN İNDİR

Ben and Ed Blood Party, kendi zombinizi oluşturup yarıştıracağınız bir aksiyon oyunudur. Tamamen eğlence amaçlı olduğundan oyuna aptalca demek yanlış olmaz. Karakterinizin avatajları ve dezavantajları olacaktır. Avantajları kullanmayı ve kazanmayı deneyin. Bunu başarabilecek gücünüz var. Seviye atladıkça becerilerinizi daha ustaca kullandığınızı göreceksiniz. Oyun kurulumsuzdur.

Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows 7 ve üzeri
  • İşlemci: Intel CPU Core i3
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 460
  • Sabit Disk: 1 GB kullanılabilir alan
İndirme Linkleri

İNDİRME LİNKLERİ

Görseller

Ben and Ed Blood Party Ekran Görüntüleri1 Of 6

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın