oyun kategorileri

savaş

CASTLEVANİA SYMPHONY OF THE NİGHT V1.0.1 FULL APK – TAM SÜRÜM

Castlevania Symphony of the Night v1.0.1 FULL APK, piksel, macera ve aksiyon oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını KONAMI stüdyosun üstlendiği Android platformunun bilindik oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız kahraman ile bulunduğunuz karanlıklar içindeki evrende düşmanlarınıza karşı mücadele etmek ve kötülüğe karşı olan savaşta galip gelmektir. Tehlikeli canavarlar, özel yetenekleriniz, zorlu görevler ve dahası sizleri bekliyor. Castlevania Symphony of the Night v1.0.1 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmış olup, desteklenen cihaz sayısı artırılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Playstation platformu üzerinden mobil cihazlara geçiş yapan oyunlardan birisidir. Castlevania Symphony of the Night Play Store’da 27.99TL’dir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Castlevania Symphony of the Night v1.0.1 FULL APK İNDİR – 8MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

Castlevania Symphony of the Night v1.0.1 OBB DATA İNDİR – 208MB

YEDEK OBB DATA

DEFENSE ZONE 3 ULTRA HD V1.3.6 MOD APK – PARA HİLELİ

Defense Zone 3 Ultra HD v1.3.6 PARA HİLELİ APK, savunma, strateji ve savaş oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Artem Kotov’un üstlendiği Android platformunun bilindik oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız savunma kuleleri ile bulunduğunuz bölümlerde düşman akınlarına karşı mücadele etmek ve kendi bölgenizi korumaktır. Defense Zone 3 Ultra HD içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız jeton hileli olarak sunuyorum bu sayede tüm silahları satın alabilir, istediğiniz kadar uçak ve mayın saldırısı düzenleyebilirsiniz. Farklı haritalar, aralıksız düşman akınları, güçlü silahlarınız ve dahası sizleri bekliyor. Onlarca harita, tehlikeli düşmanlar, teknolojik silahlar ve dahası sizleri bekliyor. Defense Zone 3 Ultra HD v1.3.6 sürümünde yeni seviye eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 2D-3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Defense Zone 3 Ultra HD Play Store’da 10.99TL’dir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

[HİLELİ] Defense Zone 3 Ultra HD v1.3.6 MOD APK İNDİR – 243MB

[HİLELİ] YEDEK LİNK

[HİLESİZ] Defense Zone 3 Ultra HD v1.3.6 FULL APK İNDİR – 255MB

[HİLESİZ] YEDEK LİNK

EUROPEAN WAR 6 1914 V1.3.10 MOD APK – PARA / MADALYA HİLELİ

European War 6 1914 v1.3.10 PARA HİLELİ APK, savaş, gerçek tarih ve strateji türündeki oyunları seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını EasyTech stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız komutanlar ve askeri gücünüz ile düşman birliklerine karşı mücadele etmek ve galip gelmektir. European War 6 1914 içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini biraz daha fazla çıkarabilir, tüm komutanlara sahip olabilirsiniz. Dünyaca ünlü komutanlar, bitmek bilmeyen savaşlar, gerçek tarihten haritalar ve dahası sizleri bekliyor. European War 6 1914 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 2D – 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Mustafa Kemal Paşa, Halil Kut Paşa, Enver Paşa başta olmak üzere birçok savaş komutanı sizleri bekliyor. European War 6 1914 Play Store’da 12.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

European War 6 1914 v1.3.10 MOD APK İNDİR – 99MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

SPACE RPG 3 V1.2.0.5 MOD APK – PARA HİLELİ

Space RPG 3 v1.2.0.5 PARA HİLELİ APK, savaş, uzay simülasyonu ve ticaret üzerine kurulu oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Esaptonor firmasının üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız uzay aracı ile bulunduğunuz uçsuz – bucaksız evren içinde düşmanlarınıza karşı mücadele etmek, görevleri tamamlamak ve ticaret yapmaktır. Space RPG 3 içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede uzay araçlarını satın alabilir, istediğiniz gibi silahlandırıp düşmanları yok edebilirsiniz. Gelişmiş silahlarınız, bitmek bilmeyen mücadeleler, zorlu görevler ve dahası sizleri bekliyor. Space RPG 3 v1.2.0.5 sürümünde araçlarda ve silahlarda geliştirmeler yapılmış olup, hata düzenlemelerine yer verilmiştir. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Space RPG 3 Play Store’da 8.59TL’dir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

BİLGİLENDİRME : hileyi sorunsuz kullanabilmek için kurulum kısmındaki hile içeriğini okuyunuz.

[HİLELİ] Space RPG 3 v1.2.0.5 MOD APK İNDİR – 29MB

[HİLELİ] YEDEK LİNK

[HİLESİZ] Space RPG 3 v1.2.0.5 FULL APK İNDİR – 29MB

[HİLESİZ] YEDEK LİNK

savaş oyunları

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın