macera oyunları

BUZ DEVRİ MACERALARI V2.0.8D MOD APK – PARA HİLELİ

Buz Devri Maceraları v2.0.8d PARA HİLELİ APK, işletme ve Buz Devri filminin oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Gameloft firmasının üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız Sid, Manny, Diego ve dahası ile eriyen buzullar arasında hayvanları kurtarmaya çalışmaktır. Ice Age Adventures içinde yaşanan maddi sorunlardan dolayı MOD APK yani sınırsız meşe palamudu hileli, sınırsız yemiş hileli ve sınırsız kabuk hileli olarak sunuyorum bu sayede tüm görevleri kolayca yapabilir, tüm hayvanlara sahip olabilirsiniz. Zorlu görevler, farklı mini oyunlar, onlarca hayvan ve dahası sizleri bekliyor. Buz Devri Maceraları v2.0.8d sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. Ice Age Adventures Play Store’da 1.400.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

BİLGİLENDİRME : oyun içinde istediğiniz gibi palamut, yemiş veya kabuk harcayabilirsiniz, sahip olduğunuz miktar önemli değildir, eksi (-) değerlere düşer.

Buz Devri Maceraları v2.0.8d MOD APK İNDİR – 58MB

YEDEK LİNK

KRAKEN LAND PLATFORM MACERALARI V1.6.3 MOD APK – PARA HİLELİ

Kraken Land Platform Maceraları v1.6.3 PARA HİLELİ APK, platform ve macera oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Honikou Games stüdyosunun üstlendiği Android platformuna geçtiğimiz günlerde giriş yapan keyifli bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız mini ahtapot ile bulunduğunuz bölümlerde engelleri aşarak, düşmanlarınızı etkisiz hale getirerek sona ulaşmaktır. Kraken Land Platform Maceraları içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz kostümleri satın alabilir, karakterinizi istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Geniş oyun evreni, onlarca macera, aşılması güç engeller ve dahası sizleri bekliyor. Kraken Land Platform Maceraları v1.6.3 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Kraken Land : Platformer Adventures Play Store’da 2.500’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Kraken Land Platform Maceraları v1.6.3 MOD APK İNDİR – 56MB

MACERA DÜĞÜMÜ V1.0.4 FULL APK – SD DATA

macera-dugumu-v1-0-4-full-apk-sd-data

Macera Düğümü v1.0.4 FULL APK, Cartoon Network oyunlarını sevenlerin denemesi gerektiğini düşündüğüm çizgi dizilerden tanıdığımız Adventure Time karakterlerinin olduğu mükemmel bir oyundur. Koşu tarzını seviyorsanız Time Tangle – Adventure Time size fazlasıyla hitap edecektir amacınız kontrol ettiğiniz sürekli koşan Finn karakteri ile sizden istenilenler doğrultusunda görevleri yapmaktır. Görevleri yerine getirirken karşınıza bir çok engel ve düşman çıkacak bunları atlamak kolay olmayacaktır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller sensör ve dokunmatik yoluyla sağlanmaktadır. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Macera Düğümü Play Store’da 6.58TL’dir 3.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

macera-dugumu-v1-0-4-full-apk-sd-data-1
macera-dugumu-v1-0-4-full-apk-sd-data-2
macera-dugumu-v1-0-4-full-apk-sd-data-3

Macera Düğümü v1.0.4 FULL APK İNDİR – 10MB

Macera Düğümü v1.0.4 SD DATA İNDİR – 101MB

HUNGRY SHARK WORLD V4.1.0 MOD APK – PARA HİLELİ

Hungry Shark World v4.1.0 PARA HİLELİ APK, aç köpek balığının oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Ubisoft Entertainment firmasının üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız köpek balığı ile bulunduğunuz sularda avlanmak, görevleri tamamlamak ve hayatta kalmaktır. Hungry Shark World içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli, vip hileli olarak sunuyorum bu sayede tüm köpek balıklarını satın alabilir, istediğiniz gibi geliştirip rahatça avlanabilirsiniz. Tehlikeli avlar, farklı köpek balığı türleri, keşfedilmesi gereken bölgeler ve dahası sizleri bekliyor. Hungry Shark World v4.1.0 sürümünde oyunun 10.yılı etkinlikleri, yeni görevler ve MECHA SHARKJIRA köpek balığı sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Hungry Shark World Play Store’da 1.730.000’den fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Hungry Shark World v4.1.0 MOD APK İNDİR – 140MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

BAD 2 BAD EXTİNCTİON V2.9.3 MOD APK – PARA / ELMAS HİLELİ

Bad 2 Bad Extinction v2.9.3 PARA HİLELİ APK, strateji, mini FPS ve aksiyon türündeki oyunları seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını DAWINSTONE stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız silahlı karakterler ile bulunduğunuz kaos ortamında düşmanlarınızı etkisiz hale getirmek ve görevleri tamamlamaktır. BAD 2 BAD: EXTINCTION içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, askerlerinizi güçlendirip, özel silahları kullanabilirsiniz. Tehlikeli düşmanlar, onlarca görev, farklı silahlar ve dahası sizleri bekliyor. Bad 2 Bad Extinction v2.9.3 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Bad 2 Bad Extinction Play Store’da 55.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

BİLGİLENDİRME : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir, elmas hilesi ilk yaptığınız elmas harcamasından sonra aktif olacaktır.

Bad 2 Bad Extinction v2.9.3 MOD APK İNDİR – 95MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

ALMOST A HERO V4.3.2 MOD APK – PARA HİLELİ

Almost a Hero v4.3.2 PARA HİLELİ APK, macera, idle ve kıyasıya mücadele türündeki oyunları seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını Deca Games firmasının üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız kahramanlar ile bulunduğunuz mistik dünya içinde karşınıza çıkan yaratıkları yok etmek, görevleri tamamlamak ve farklı dünyalara ulaşmaktır. Almost a Hero içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız taş hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, kahramanlarınızı geliştirip düşmanlarınızı kolayca yok edebilirsiniz. Bitmek bilmeyen mücadeleler, özel yeteneklere sahip karakterler, tehlikeli düşmanlar ve dahası sizleri bekliyor. Almost a Hero v4.3.2 sürümünde Cadılar Bayramı etkinlikleri ve yeni eşyalar sizleri bekliyor. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Almost a Hero Play Store’da 160.000’den fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Hile hakkında : oyun içinde para, elmas ve taş miktarınız harcadıkça artar.

Almost a Hero v4.3.2 MOD APK İNDİR – 78MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

SWAMP ATTACK V4.0.5.87 MOD APK – MEGA HİLELİ

Swamp Attack v4.0.5.87 PARA HİLELİ APK, savunma ve kıyasıya mücadele türündeki oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Outfit7 Limited firmasının üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz göl kenarındaki evde yaratıklara karşı mücadele etmek ve bölgenizi savunmaktır. Swamp Attack içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız iksir hileli olarak sunuyorum bu sayede tüm silahları ve eşyaları satın alabilir, istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Farklı silahlar, onlarca bölüm, bitmek bilmeyen düşman akınları ve dahası sizleri bekliyor. Swamp Attack v4.0.5.87 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Swamp Attack Play Store’da 2.400.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Swamp Attack v4.0.5.87 MOD APK İNDİR – 137MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

LAST DAY ON EARTH SURVİVAL V1.17.5 MOD APK – MEGA HİLELİ

Last Day on Earth Survival v1.17.5 EŞYA HİLELİ APK, açık dünya, macera ve hayatta kalma türündeki oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını KEFIR stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladınız kahraman ile bulunduğunuz açık dünya kendi yaşam alanınızı kurmak, zombilere karşı mücadele etmek ve hayatta kalmaktır. Last Day on Earth Survival içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani split hileli, bedava craft hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, yenilmez olup düşmanlarınızı ve zombileri kolaylıkla etkisiz hale getirebilirsiniz. Zorlu görevler, onlarca ekipman, saldırgan zombiler ve dahası sizleri bekliyor. Last Day on Earth Survival v1.17.5 sürümünde Cadılar Bayramı etkinlikleri ve yeni eşyalar sizleri bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Last Day on Earth Survival Play Store’da 3.920.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Bilgilendirme : daha öncede hileli olarak oynuyorsanız ve kaldığınız yerden devam etmek istiyorsanız, eski hileli oyunu silmeden yeni sürüm hileli apk dosyasını kurun.

UYARI : Ayrıca her ihtimale karşı ilerlemenizi yedeklemek için, Android/data içindeki “zombie.survival.craft.z” klasörünü kopyalayın ve cihazınızda farklı bir yere yapıştırın.

UYARI : oyun içindeki tüm ekipmanların seviye kilidi açıktır, CRAFT ederken aşağıdaki listeye dikkat edin, aksi halde ilerlemeniz bozulabilir.

UYARI : yapımcı artık hileye karşı önlemlerini artırdı, Sektör 7’ye giriş yaparsanız, oyundaki ilerlemeniz bozulabilir ve giriş yapamazsınız, silip-kurup baştan başlamak zorunda kalırsınız.

Last Day on Earth Survival v1.17.5 MOD APK İNDİR – 330MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın