oyun kategorileri

strateji

Antisquad İndir – Full PC

Antisquad

Antisquad PC sürümü gelmeden daha önce IOS platformu için hazırlanmış ve ilgi görmüştü. Ancak artık bilgisayarlarımız üzerinden bu güzel oyunu oynayabiliyoruz. Oldukça eğlenceli ve strateji derinliği yüksek bir oyun sizi bekliyor. Çizgi roman tarzı grafiklerden hoşlanıyor ve mobil oyunların oynanış tarzına hakimseniz oyunu seversiniz. Her biri farklı ülkelerden oluşan askerleri kontrol ederek ilerliyorsunuz. 3 kişilik gruplar halinde verilen görevleri yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Kontrol ettiğiniz her askerin kendine has özellikleri bulunuyor. Antisquad indirin, Crack gerektirmez.

Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemci: Core 2 Duo
  • Bellek: 2 GB RAM
  • Ekran Kartı: Direct3D9 destekli grafik kartı
  • Boyut: 459 MB
İndirme Linkleri

İNDİRME LİNKLERİ

Görseller

Antisquad Ekran Görüntüleri1 Of 6

DEFENSE ZONE 3 ULTRA HD V1.3.6 MOD APK – PARA HİLELİ

Defense Zone 3 Ultra HD v1.3.6 PARA HİLELİ APK, savunma, strateji ve savaş oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Artem Kotov’un üstlendiği Android platformunun bilindik oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız savunma kuleleri ile bulunduğunuz bölümlerde düşman akınlarına karşı mücadele etmek ve kendi bölgenizi korumaktır. Defense Zone 3 Ultra HD içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız jeton hileli olarak sunuyorum bu sayede tüm silahları satın alabilir, istediğiniz kadar uçak ve mayın saldırısı düzenleyebilirsiniz. Farklı haritalar, aralıksız düşman akınları, güçlü silahlarınız ve dahası sizleri bekliyor. Onlarca harita, tehlikeli düşmanlar, teknolojik silahlar ve dahası sizleri bekliyor. Defense Zone 3 Ultra HD v1.3.6 sürümünde yeni seviye eklenmiş olup, hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 2D-3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Defense Zone 3 Ultra HD Play Store’da 10.99TL’dir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

[HİLELİ] Defense Zone 3 Ultra HD v1.3.6 MOD APK İNDİR – 243MB

[HİLELİ] YEDEK LİNK

[HİLESİZ] Defense Zone 3 Ultra HD v1.3.6 FULL APK İNDİR – 255MB

[HİLESİZ] YEDEK LİNK

TOY DEFENSE FANTASY V2.1.5.2 MOD APK – PARA HİLELİ

Toy Defense Fantasy v2.1.5.2 PARA HİLELİ APK, kule savunma ve mini strateji oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını Melsoft Games stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız kuleler ile düşmanların geçtiği yollara savunma hatları kurmak ve kendi bölgenizi korumaktır. Toy Defense Fantasy içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli olarak sunuyorum bu sayede kuleleri geliştirebilir, özel yeteneklerinizi aktif edip, düşmanlarınıza karşı daima üstün olabilirsiniz. Özel yetenekleriniz, onlarca bölüm, bitmek bilmeyen düşman akınları ve dahası sizleri bekliyor. Toy Defense Fantasy v2.1.5.2 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikler 2D-3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Toy Defense Fantasy Play Store’da 240.000’den fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Hile hakkında : oyun içinde istediğiniz gibi elmas harcayabilirsiniz azalmaz, daima artar.

Toy Defense Fantasy v2.1.5.2 MOD APK İNDİR – 121MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

EUROPEAN WAR 6 1914 V1.3.10 MOD APK – PARA / MADALYA HİLELİ

European War 6 1914 v1.3.10 PARA HİLELİ APK, savaş, gerçek tarih ve strateji türündeki oyunları seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını EasyTech stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız komutanlar ve askeri gücünüz ile düşman birliklerine karşı mücadele etmek ve galip gelmektir. European War 6 1914 içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini biraz daha fazla çıkarabilir, tüm komutanlara sahip olabilirsiniz. Dünyaca ünlü komutanlar, bitmek bilmeyen savaşlar, gerçek tarihten haritalar ve dahası sizleri bekliyor. European War 6 1914 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 2D – 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Mustafa Kemal Paşa, Halil Kut Paşa, Enver Paşa başta olmak üzere birçok savaş komutanı sizleri bekliyor. European War 6 1914 Play Store’da 12.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

European War 6 1914 v1.3.10 MOD APK İNDİR – 99MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

VİKİNG VİLLAGE RTS V8.4 MOD APK – MEGA HİLELİ

Viking Village RTS v8.4 PARA HİLELİ APK, strateji, savaş ve köy kurma – yönetme oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Limitless LLC firmasının üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız savaşçılar ile bulunduğunuz orta çağ evreninde kendi bölgenizi inşa etmek, düşmanlarınıza karşı mücadele etmek galip gelmektir. Viking Village içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani alışveriş hileli, sınırsız para hileli, sınırsız kaynak hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, dilediğiniz kahramanların kilidini açıp yenilmez bir orduya sahip olabilirsiniz. Farklı yeteneklere sahip karakterler, uzun süren savaşlar, geniş oyun haritası ve dahası sizleri bekliyor. Viking Village RTS v8.4 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Viking Village Play Store’da 85.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

UYARI : oyundaki hileyi sorunsuz kullanabilmek için kurulum kısmındaki açıklamalara uyunuz.

Viking Village v8.4 MOD APK İNDİR – 43MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

GREAT CONQUEROR ROME V1.4.16 MOD APK – MEGA HİLELİ

Great Conqueror Rome v1.4.14 MADALYA HİLELİ APK, savaş, tarih ve strateji türündeki oyunları seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını EasyTech stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız askeri gücünüz ve komutanlar ile savaşlara katılmak, düşmanlarınıza karşı mücadele etmek ve sınırlarınızı koruyup – genişletmektir. Great Conqueror Rome içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız madalya hileli, sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini biraz daha fazla çıkarabilir, tüm generallerin kilidini açıp, kolayca geliştirebilirsiniz. Farklı askeri birimler, gerçek tarihten savaşlar, dünyaca ünlü generaller ve dahası sizleri bekliyor. Great Conqueror Rome v1.4.14 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmıştır. Great Conqueror Rome v1.3.0 sürümünde yeni bölgeler, senaryolar ve savaşlar sizleri bekliyor. Büyük Fatih : Roma Play Store’da 12.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

BİLGİLENDİRME : mod apk dosyasında Facebook girişi yapmak zorundasınız, girişte sorun yaşıyorsanız kurulum kısmındaki açıklamayı okumanız yeterlidir.

Great Conqueror Rome v1.4.16 MOD APK İNDİR – 88MB

[HİLELİ] YEDEK LİNK

[HİLELİ] YEDEK LİNK

[HİLELİ] YEDEK LİNK

Yorum bırakın

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın